De bezorgkosten zijn laag bij Romano Sandee. Wanneer je een bestelling plaatst van € 20,- of meer, kun je al je bestelling al gratis laten bezorgen op een DPD servicepunt bij jou in de buurt (in Nederland).

Bestelwaarde lager dan € 10,-

Indien je orderwaarde minder dan € 10,- bedraagt, betaal je de reguliere, daadwerkelijke verzendkosten en geef ik geen bijdrage in de verzendkosten. De verzendkosten bedragen dan € 4,50 inclusief 21% btw. Je pakketje kun je dan afhalen bij een DPD locatie bij jou in de buurt. De indicatieve levertijd is 2 tot 4 werkdagen.

Voordelige zending langzamer

Je kunt kiezen voor een voordelige zending bij bestellingen met een bestelwaarde van 10 tot 20 euro. Je kunt deze laten leveren op een DPD locatie bij jou in de buurt voor slechts € 1,95 (in Nederland). Is je bestelwaarde € 20,- of meer? Dan kun je zelfs gratis je pakketje laten versturen naar een DPD locatie.

Snelle levering

Wil je dat je pakket sneller geleverd word? Dan kun je kiezen voor een snelle levering. De indicatieve levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Je levering word bij je thuis bezorgd door middel van een pakket of brievenbuspakje, afhankelijk van de producten die je besteld. 

De kosten van de snelle levering zijn op bestellingen tot € 20,- een bedrag van € 4,95 bij een minimum bestelbedrag van € 10,-. Bij bestellingen tussen de € 20,- en € 50,- betaal je € 2,95 aan verzendkosten. Is je bestelwaarde € 50,- of meer? Dan word je bestelling gratis verzonden!

Avond levering

Ben je overdag aan het werk of niet thuis? Dan kun je kiezen voor de avondlevering van PostNL waarbij je pakket tussen 18.00 uur en 21.30 uur bezorgd worden door PostNL. De indicatieve levering is 1 tot 2 werkdagen. Indien je pakket te verzenden is als brievenbuspakje, krijg je het pakket op deze manier geleverd, anders zal de bezorger 's avonds langs komen met je bestelling.

De kosten van de avond levering zijn op bestellingen tot € 20,- een bedrag van € 6,95 bij een minimum bestelbedrag van € 10,-. Bij bestellingen tussen de € 20,- en € 50,- betaal je € 4,95 aan verzendkosten. Is je bestelwaarde € 50,- of meer? Dan word je bestelling gratis verzonden!

België en Duitsland

Voor België en Duitsland is er een minimum bestelling van € 10,- wanneer het pakket bezorgt op een DPD servicepunt voor € 6,95. Bij een bestelling van € 50,- of meer wordt je pakket gratis bezorgd op de DPD punt bij jou in de buurt. Wil je je pakket thuis ontvangen? Dan kun je voor € 8,95 je pakket in België en Duitsland thuis laten bezorgen. De minimale bestelwaarde is € 12,50 op deze optie en bij een bestelwaarde van € 50,- en meer word je pakket gratis verzonden naar je woonadres.