Ga met muis over foto om te bekijken

Therapist Thumb - Massagetool voor Masseurs

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

De Therapist Thumb is de ideale massagetool voor de (professionele) masseur.
9,95 €
   

   Pin it

Details

De Therapist Thumb is een hulpmiddel welke uitermate geschikt is voor masseurs die aandacht hebben voor de eigen ergonomie. Met de Therapist Thumb, ook wel de massageduim genoemd, kan de masseur fricties uitvoeren zonder de duim zelf te belasten. Daarnaast kost het minder kracht om met de Therapist Thumb te werken dan wanneer je dit met je eigen duimen zou doen. De Therapist Thumb is ideaal om de spieren in de lengte te volgen. Wel heeft de Therapist Thumb enige oefening nodig omdat je nu door een hulpmiddel heen moet gaan voelen in plaats van direct je eigen tast zintuigen te gebruiken. De combinatie van je eigen duimen gebruiken samen met dit hulpmiddel is dan ook aan te raden.

Ideaal bij stoelmassage

De Therapist Thumb is ideaal te gebruiken bij stoelmassage. Zo glijd de kunststof duim makkelijk over de kleding waardoor je zelfs bij een massage over de kleding heen zonder te veel weerstand in de lengte-richting van de spieren kunt werken. Ook de fricties zijn goed te bereiken met de Therapist Thumb bij stoelmassages.

Reiniging

De reiniging van de Therapist Thumb is eenvoudig. Je kunt de duim zowel reinigen met een sopje van water met zeep. Ook kun je de massagetool reinigen met alcohol.