Ga met muis over foto om te bekijken

Cuppingset 6 glaasjes

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Met de cuppingset van zes plastic glaasjes kun je snel aan de slag met deze Chinese massagetechniek. De techniek kan het beste uitgevoerd worden door geschoolde masseurs en/of professionals met kennis van anatomie en fysiologie.
24,95 €
   

   Pin it

Details

Deze cuppingset is de ideale startersset wanneer je met cupping massage gaat beginnen. De set bestaat uit zes plastic glaasjes en een externe pomp waardoor je vacuüm op het glaasje kan zuigen. Er zitten verschillende grootte glaasjes in deze set, waardoor grotere oppervlakten als precisiewerk verricht kan worden. Ook kun je statische cups plaatsen op een tenderpoint door middel van een pin die je in de cup kan vastzetten.

Inhoud verpakking

In deze doos vind je:

- Zes plastic cupglaasjes

- Twee statische pinnen voor in de cup te plaatsen

- Een reserve ventiel voor een cupping glaasje

- Een pomp om vacuüm te trekken op de cup

- Een verloop stuk tussen de pomp en het glaasje zodat de pomp op het glaasje past.

- Een korte Nederlandse handleiding

Hoe te gebruiken?

Massagepraktijk Romano Sandee geeft verschillende workshops met deze cupping glaasjes. Voor de gevorderde masseurs bied massagepraktijk Romano Sandee de workshop Cupping massagetherapie aan. Om cupping massagetherapie toe te passen op je partner met de aandoening fibromyalgie heeft massagepraktijk twee workshops: Fibrocupping voor de nek, schouders en rug en Fibrocupping voor de armen, handen, benen en voeten.