Ga met muis over foto om te bekijken

Cuppingset 18 cups

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Cupping massagetherapie is een eeuwenoude massagetechniek wat voortkomt uit de traditionele Chinese geneeskunde en zijn te gebruiken op verschillende klachten. De set is bedoeld voor mensen die inmiddels al wel ervaring hebben opgedaan met cuppingtherapie en hoe zij deze massage moeten toedienen.
39,95 €
   

   Pin it

Details

Ook kun je de cuppingset voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld om je eigen benen te cuppen en daarmee cellulite (sinaasappelhuid) te verminderen. Bij deze 18-delige cuppingset zit een korte beschrijving in het Nederlands hoe cupping werkt. Wil je toch meer informatie hebben en weten hoe de toepassing bij cliënten of je partner (in geval van Fibrocupping bijvoorbeeld) is, dan is het raadzaam een workshop Cupping massagetherapie te volgen bij massagepraktijk Romano Sandee. Ook kun je altijd een instructie bij de massagepraktijk volgen die je 1 op 1 wordt aangeleerd. Bij de workshops zit tevens deze set cuppingglazen inbegrepen.

Uitgebreide set: Ideaal voor elke massagepraktijk

De cuppingset is lekker uitgebreid en daarmee ideaal voor in elke massagepraktijk, zodat je niet tussentijds de cups hoeft schoon te maken omdat je anders geen cups hebt. Nu kun je doorgaan en andere (schone) cups pakken. Uiteraard kun je ook meerdere sets kopen. De setjes worden rechtstreeks uit China geïmporteerd, waar deze techniek dan ook weg komt. 

De set omvat de volgende onderdelen:

- 1 korte Nederlandse handleiding

- 1 pomp

- 1 slangetje voor tussen de pomp en een cup: dit maakt het idealer om jezelf te cuppen

- 2 aansluitingen: één voor op de pomp zelf, de ander is op het slangetje aan te sluiten

- 6 statische staafjes: deze kun je in de cup vast zetten en statische druk geven op een knoop

- 3 cups met een diameter* van 5,5 cm

- 3 cups met een diameter* van 4,7 cm

- 3 cups met een diameter* van 3,8 cm

- 3 cups met een diameter* van 3,4 cm

- 3 cups met een diameter* van 2,5 cm

- 3 cups met een diameter* van 2,1 cm

* De diameter is gerekend aan de binnenste zijden, dus waar je ook de vacuümkracht op zet.

De cups van 2,1 cm en 2,5 cm zijn ideaal te gebruiken op de bovenzijde van de schouders (met name de m. supraspinatus), de zijkant van de nek (m. levator scapulae) of de achterzijde van de nek (bovenste stuk m. trapezius). Al met al een hele mooie set.