Boek Thuiscursus cuppingtherapie bij cellulite

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Met dit boek kun je bij jezelf cellulite behandelen door middel van cuppingtherapie. Let op! Dit artikel omvat enkel alleen het cursusboek.
24,95 €
   

   Pin it

Details

Thuiscursus cuppingtherapie bij cellulite: nu kun je zelf je huid behandelen!

Veel vrouwen hebben ermee te maken: een huid die niet effen en glad aanvoelt, maar juist een bobbelige structuur heeft. Dit heet cellulite (vaak ten onrechte ‘cellulitis’ genoemd). Er zijn veel dure crèmes in de handel en er worden allerlei diëten en fitnessoefeningen aangeraden om dit probleem te lijf te gaan. Maar hiermee los je de belangrijkste oorzaak niet op, die ligt namelijk de structuur van de verschillende weefsels van en onder de huid.

Met kunststof kommetjes die je vacuüm kunt trekken kun je zelf cuppingtherapie toepassen. Verwar dit niet met Hijamacupping waarbij er sneetjes in de huid aangebracht worden om een bloedstroom op te wekken. Nee, bij deze therapie kun je zelf heel nauwkeurig zorgen voor een intensieve massage van de diepe weefsellagen zonder de huid te beschadigen of intensief te kneden met je vingers.

In dit boek leert masseur Romano Sandee je alles over de achtergronden van de aandoening, de anatomie van de onderliggende spieren, het gebruik van aromatherapie bij cellulite en uiteraard krijg je duidelijke instructies over de beste manieren om verschillende lichaamsdelen onder handen te nemen.

Met dit boek en een cuppingset kun je zelf gericht aan de slag om te werken aan een gladde huid!

Let op! Dit artikel omvat enkel alleen het boek. Voor het complete pakket, klik hier.