Hot Chocolate olie

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Ben je helemaal weg van chocolade of heb je een partner die chocaholic is? Dan is de Hot Chocolate olie iets voor jou!
10,00 €
   

   Pin it

Details

De Hot Chocolate massageolie word gemaakt van échte chocolade. Chocolade heeft verschillende goede eigenschappen. Zoals veel mensen wel weten bevat chocolade een gelukshormoon. Om heel precies te zijn bevat chocolade theobromine die het signaal afgeeft in het lichaam om twee hormonen aan te maken: serotine, een hormoon dat vooral rust en balans brengt en endorfine, een hormoon wat vooral geluk brengt. 

Naast deze innerlijke eigenschappen, heeft chocolade ook nog een uiterlijke eigenschap: chocolade heeft namelijk verschillende mineralen die een gunstige uitwerking hebben op de huid. Zo zorgt het voor een anti-rimpel effect en zorgt chocolade voor een zachte huid, of in dit geval: een chocoladezachte huid. 

Hot Choclate massageolie huisgemaakt

De chocoladeolie word huisgemaakt. Op het moment dat je de olie besteld, word het zo kort mogelijk voor de verzending voor je klaar gemaakt. De Hot Chocolate olie bestaat voor ongeveer 50% uit chocolade en 50% uit olie. De dosering word met de losse hand toegevoegd. Romano Sandee maakt gebruik van fair trade chocolade. Je kan zelf kiezen welke basisolie je wil van de chocolade:

Zonnebloemolie Hot Chocolate massageolie

De Zonnebloem Hot Chocolate massageolie heeft als basis zonnebloemolie. Deze basisolie maakt het mogelijk om de massageolie eventueel te kunnen consumeren. Het verdient de aanbeveling wanneer je de olie wil consumeren, dit binnen 10 dagen ná productiedatum te doen.

Hot Chocolate massage olie

De "standaard" massageolie bestaat uit Amandelolie, Jojobaolie en Vitamine E. Deze basisolie is niet geschikt voor consumptie. De olie is toevoegingen tot 30 dagen ná productiedatum te gebruiken. 

Hoe Hot Chocolate Massageolie gebruiken?

De Hot Chocolate olie dient warm gebruik te worden. Wanneer de olie afkoelt, zal namelijk gaan stollen. Om thuis de olie weer te gebruiken, tap dan heet water af, zet een flesje tenminste 15 minuten hierin waarna de olie vloeibaar word. Schut de olie voor gebruik waarna je het kan aanbrengen op de huid. Voor je de olie aanbrengt, voel door een druppel op de bovenkant van de hand of de olie op temperatuur is.