5 liter jerrycan

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Wil je een grote verpakking of inhoud van de Romano Sandee producten? Dat is mogelijk onder de maatwerk categorie. Of je nu kiest voor een neutraal product of kant-en-klaar met een geur: dit is mogelijk.
5,00 €
   

   Pin it

Details

Je kunt bij deze maatwerklevering zelf kiezen wat de inhoud van het product word. Of het nu een bodylotion is of een massageolie: het is mogelijk bij deze grote verpakking waarmee je een product prima kunt bijvullen. De jerrycan van 5 liter is daarmee ideaal voor de grootgebruiker.

Hoe werkt het?

De inhoud van de jerrycan van 5 liter, hierna heb je enkele keuzes welke je hierboven aan kan geven;

1. Kies het basisproduct, bv. massageolie

2. Kies de geur

3. Bestel de hoeveelheid die je wilt

Uitgesloten van recht van retour

Doordat het product op maat word gemaakt en bovendien op groot formaat (professioneel gebruik formaat) word verkocht, is dit product uitgesloten op het recht van retour.

Professionele gebruiker?

Ben je professionele gebruiker (bv. als masseur), stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt mogelijk gebruik maken van een kortingscode waarmee je korting krijgt op het consumententarief welke hier getoond word in de webshop. Als professionele gebruiker geldt echter een minimum bestelbedrag om gebruik te kunnen maken van de korting van € 150,- en hoger op basis van de consumententarief. De verzending is gratis.