Ga met muis over foto om te bekijken

Cadeaubon Romano Sandee

Waardering Nog niet gewaardeerd

In voorraad

Wil je graag een massage van massagepraktijk Romano Sandee of de Romano Sandee producten cadeau geven, maar weet je niet goed waar de ontvanger van houd? Geef hem of haar dan een cadeaubon waarbij de ontvanger keuze heeft uit ruim 20 vormen van massage, massageworkshops alsmede alle producten uit de webshop.
   

   Pin it

Details

Met de cadeaubon van Romano Sandee weet je zeker dat het altijd in de smaak valt, de keuze is zeer ruim. Zowel de massages, workshops, cursussen en arrangementen van massagepraktijk Romano Sandee is er met deze bon te betalen. Daarnaast is er is keuze uit een groot aantal productgroepen en verschillende geuren in deze webshop, maar ook te gebruiken voor maatwerk producten, waardoor een product geheel op maat kan worden gemaakt voor de ontvanger. Hoe tof is dat?

Om te kijken welke waarde geschikt is voor de massage's, kun je het beste de tarievenlijst erbij pakken van de massagepraktijk, zodat je een goed beeld kan vormen over de te geven waarde aan de ontvanger.

Wanneer er gekozen word voor een cadeaubon met een waarde van € 50,- en hoger, zal Romano Sandee daar een leuk presentje bij doen om de cadeaubon verder aan te kleden.

De cadeaubon van de webwinkel kent geen uitzonderingen en is op elk product in de webwinkel te gebruiken. Ook voor het gebruik in de massagepraktijk kent deze bon geen uitzonderingen. Zo zou de ontvanger van de bon zowel een massage als een product kunnen aankopen. De enige uitzondering is dat de cadeaubon niet te gebruiken is om een nieuwe cadeaubon te kopen en daarmee te verlengen. 

Uiteraard is de cadeaubon ook verkrijgbaar als relatiegeschenk, indien gewenst kan op maat de cadeaubon verder worden aangekleed. Neem hiervoor contact met mij op.

De cadeaubon is een fysieke bon die toegestuurd word. Indien gewenst kan dit rechtstreeks naar de ontvanger van de bon. Maak hiervan in dat geval een vermelding, zodat de bon leuk verpakt kan worden.

Geldigheid cadeaubon: De cadeaubon heeft een geldigheid van vijf (5) jaar na de uitgiftedatum. De uitgiftedatum is gelijk aan de datum waarop een betaling ontvangen is en/of de cadeaubon verzonden word.